Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Emile uit Nijmegen op 26-11-2021

Super geholpen met probleem dat ik had

Goede service en een uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Gemiddeld
10

Saskia Kraneveld-v/d Dungen uit Schijndel op 26-11-2021

Snel en goede afhandeling

Je word netjes behandeld, vriendelijk personeel en al is het het probleem nog zo complex zij lossen het op.

Gemiddeld
10

Mevr uit Schijndel op 23-11-2021

Heel goed

Goed.,duidelijk, en vriendelijk

Gemiddeld
10

Tatiane Freijwald uit Schijndel op 22-11-2021

Goede service en producten

Schone mooie bus gehuurd, aardig personeel

Gemiddeld
9

Anna uit Den Bosch op 19-11-2021

Goede, snelle service

Ik heb de service van Van Heeswijk als goed en snel ervaren. Zowel bij het reserveren van het voertuig, het ophalen en de afhandeling van de borg. Het voertuig zelf was wat aan de gedateerde kant, maar reed prima en geen problemen mee gehad onderweg.

Gemiddeld
10

Willem uit Son en Breugel op 19-11-2021

Zeer goed bevallen

Eindelijk een bedrijf met goede huur wagens. Kreeg een mooie en schone bus mee. Andere bedrijven vaak een uitgeleefd exemplaar mee gekregen waar van alles stuk aan was, maar hier was alles perfect. Volgende keer kom ik hier zeker terug. Ook nette behandeling via mail en aan de balie. Heren bedankt.

Gemiddeld
10

Anton van Vuurden uit Eindhoven op 17-11-2021

Topservice en klantvriendelijkheid zijn troef!

Na een slechte ervaring met verhuurder B- Rent Den Bosch, een bus gehuurd bij v. Heeswijk. En dat was een verademing. Snel en probleemloos ( online) geboekt, snelle vervolg afwikkeling en op de dag zelf prima geholpen. Ook de afrekening werd snel ( dezelfde dag) afgehandeld en klopte als een bus (-; ... De Ducato reed fantastisch ( automaat) en werd brandschoon afgeleverd. Top ondernemer!!!

Gemiddeld
10

Tonny uit Schijndel op 15-11-2021

Makkelijk en meedenkend een auto huren

Erg prettig, meedenkend in oplossingen en klantgericht. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen

Gemiddeld
10

Relinde uit Schijndel op 10-11-2021

Betrouwbaar bedrijf.

Vriendelijke monteurs die hun werk uitstekend uitvoeren.

Gemiddeld
10

Jos uit Vlijmen op 03-11-2021

Geheel volgens verwachting

Goed geïnformeerd. Mooie fijne personenbus gehuurd.

Gemiddeld
10

Jan uit Heesch op 03-11-2021

Goede service

Geweldige service 2 keer een probleempje met de auto gehad na de garantie periode wat door de garage helemaal gratis is opgelost.

Gemiddeld
10

Jan uit Heeswijk Dinther op 25-10-2021

Alles prima geregeld

Niks negatiefs van te zeggen.

Gemiddeld
10

Mevrouw stams uit Schijndel op 16-10-2021

Heel erg goed

Vriendelijk, komen afspraak na.

Gemiddeld
10

Jan uit Den Dungen op 15-10-2021

Goede snelle service

Via de website een afspraak gemaakt wat echt handig werkt. Met de leenauto kon ik mooi vooruit zonder te hoeven wachten.

Gemiddeld
10

Jan Knollema uit Sint-Michielsgestel op 13-10-2021

Top service

Snel en vakkundig geholpen

Gemiddeld
10

Ralf uit Vinkel op 09-10-2021

Geweldig

Goede service Keurige prijzen. Aardig personeel

Gemiddeld
9

Brasserie Cis uit Boxtel op 06-10-2021

goed geregeld!

Dik voor mekaar...

Gemiddeld
10

Mieke Boeren uit Boxtel op 28-09-2021

Goed

Laagdrempelige communicatie via email en makkelijk en vriendelijke omgang. Super

Gemiddeld
9

Paul uit Schijndel op 20-09-2021

Perfect

Busje stond klaar perfect volgens afspraak, reed echt fijn en ook het inleveren was easy. Bedankt, we gaan zeker vaker huren!

Gemiddeld
10

Hans Beekmans uit Boxtel op 17-09-2021

maatwerk

snelle, vriendelijke afhandeling

Gemiddeld
10

Ton uit Oisterwijk op 13-09-2021

Prima bedrijf.

Persoonlijk, flexibel, klantvriendelijk en betrouwbaar.

Gemiddeld
8

Petra Stouten uit 's-Hertogenbosch op 11-09-2021

Heel vriendelijk en zeer snel geholpen!

En goede prijs-kwaliteit verhouding!

Gemiddeld
10

Eric uit Veghel op 11-09-2021

Snelle service en de kosten zijn inzichtelijk

Je weet vooraf wat het ongeveer gaat kosten. Klantvriendelijk en de beurt is degelijk uitgevoerd kwaliteit is zeer goed.

Gemiddeld
10

Margot Mathijssen uit Breda op 10-09-2021

top ervaring

Voor onze reis hadden we een bus nodig met ruimte voor bagage en fietsen. Gevonden bij J. van Heeswijk. Top bus en top communicatie.

Gemiddeld
10

Dingeman uit Biezenmortel op 07-09-2021

fijne mensen, eerlijk, duidelijk en snel geregeld..

fijne mensen, eerlijk, duidelijk en snel geregeld.

Gemiddeld
10