Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Sandra uit Hanoi op 01-12-2020

Super!

Als altijd een tevreden klant

Gemiddeld
10

Menno Thiers uit Boxtel op 01-12-2020

Prima kwaliteit voor mooie prijs

Goede uitleg van de auto. Prijs lager dan een aantal concurrenten.

Gemiddeld
8

W Leijtens dj bartje uit Sintmichielsgestel op 30-11-2020

Hele goede en nette service

Ben netjes te woord gestaan goede uit leg gehad van de bak wagen die we zaterdag gehuurd hadden door mede werker Remco zag er netjes uit die bak wagen ook Remco liep er netjes bij vriendelijke goede service hier huur ik de volgende keer weer waneer ik een bus of een bak wagen nodig heb super top nette service dus Remco bedankt voor de goede uit leg helemaal topppp

Gemiddeld
10

bart uit Haarsteeg op 28-11-2020

Snel geholpen, goed geholpen, prima bus plus klep voor verhuizing

Respons tijd op verzoek via website was zeer snel, duidelijk en vriendelijk. Ophalen en afleveren ging net zo, kort en krachtig. Bus was prima, verhuizing soepel verlopen

Gemiddeld
10

Rens uit st oedenrode op 28-11-2020

zeer goed

gewoon zoals het hoort

Gemiddeld
10

Leo uit Schijndel op 24-11-2020

Top service

Auto stond netjes klaar. Snelle en duidelijke afhandeling.

Gemiddeld
10

Iris uit Boxtel op 20-11-2020

Snelle en goede service

Mijn koppeling ging kapot onderweg naar het werk, ik stond dus met pech langs de weg. J. Van Heeswijk auto's gebeld, en die waren binnen 45 minuten bij mij met een oprijwagen en een goede leenauto. Dus uitstekende service. Helaas was de versnellingsbak kapot en moest deze helemaal vervangen worden

Gemiddeld
10

Ad uit Schijndel op 17-11-2020

Top geregeld

Helemaal top. Goede bakwagen, netjes schoon en goed geprijsd. Vriendelijk geholpen

Gemiddeld
10

Marleen de Laat uit Schijndel op 13-11-2020

Snel geholpen

Het zijraam van de auto was kapot (ging niet meer goed open en dicht). Vrijdag gebeld, ik kon maandag al meteen terecht. Snel geholpen, duidelijke communicatie en goede prijs.

Gemiddeld
10

Mariëtte van Van Liempd-Blom uit Millingen aan de Rijn op 09-11-2020

fijne en vlotte ervaring

goede prijs/kwaliteit verhouding

Gemiddeld
10

Bert Sterkenburg uit Berlicum op 09-11-2020

Prima verhuurder

Zeer nette en kwalitatieve service

Gemiddeld
8

Robert uit Uden op 09-11-2020

Vriendelijk, goede communicatie & service.

Vriendelijk, goede communicatie & service.

Gemiddeld
9

Koen uit Den Bosch op 05-11-2020

Komen hun afspraken altijd keurig na

Ik had gebeld met hen en een bestelbus gereserveerd, toen ik de volgende dag kwam stond deze keurig klaar.

Gemiddeld
10

Geachte familie Strik uit Schijndel op 04-11-2020

Prima.

We worden altijd meteen en goed geholpen.

Gemiddeld
10

Eric uit Berlicum op 03-11-2020

Snelle service

Via de website de bus gekozen, daarna snel al reactie dat het geregeld was. Bij afhalen ging het ook soepel en kon ik binnen een paar minuten al op pad. Afhandeling duidelijk en snel.

Gemiddeld
10

Geachte mevrouw uit Schijndel op 02-11-2020

10

Heel klantvriendelijk

Gemiddeld
10

Geachte heer Michiel uit boxtel op 02-11-2020

Snelle en vriendelijke service voor een aangename prijs.

Zeer tevreden over J. van heeswijk Auto's & Verhuur B.V., ben snel en op een vriendelijke manier geholpen bij het huren van een verhuiswagen en dit tegen een aangename prijs.

Gemiddeld
9

Jolanda uit Mariaheide op 30-10-2020

Vlotte service en afrekening snel verwerkt.

Papieren liggen klaar als je komt, krabbeltje zetten en rijbewijs tonen. Daarna borg betalen en je kunt de huurauto meenemen. Fijn is ook dat je de auto na sluitingstijd weer kunt inleveren. 1 tip: Geef van te voren het bedrag van de borg door zodat mensen niet overdonderd worden. Afrekening volgt snel, dus je hoeft niet lang te wachten op je eventuele tegoed.

Gemiddeld
9

Joostvanpagee uit Den bosch op 28-10-2020

Klantvriendelijk en hartelijk

Ik ben zeer tevreden. Ik werd hartelijk ontvangen. Bus was erg goed. Service prima. Prijs fijn.

Gemiddeld
10

René uit Sint-Oedenrode op 26-10-2020

Vlotte, no nonsens, service

Prettig om een bakwagen bij te huren. Duidelijke/heldere communicatie. Geen verrassingen achteraf.

Gemiddeld
9

Frank uit Boxtel op 25-10-2020

Alles prima en snel geregeld.

Alles prima en snel geregeld. Tip: ramen waren door de dauw nat. Een wissertje in de auto zou prettig zijn.

Gemiddeld
8

Quy uit Rosmalen op 23-10-2020

Zeer goed en goedkoop!

Afgelopen zaterdag een bakwagen met laadklep nodig voor de verhuizing. Ik had op vrijdag online een reservering geplaatst. Daarna werd ik snel teruggebeld door een medewerker. Zaterdag de bakwagen opgehaald. Alles was snel en makkelijk geregeld. Geen addertjes onder het gras zoals bij veel andere verhuurbedrijven. De Iveco bakwagen was trouwens zeer comfortabel (automaat). En was redelijk nieuw nog. Bedankt voor de goede service!

Gemiddeld
10

Geachte heer John uit Schijndel op 15-10-2020

Prima ervaring, uitstekende service

Prijs goed + behandeling goed + communicatie goed + afhandeling goed = helemaal goed

Gemiddeld
10

ISC Profielen BV uit SCHIJNDEL op 15-10-2020

Prima service

Prima service.

Gemiddeld
8

elisa blummel uit sint oedenrode op 14-10-2020

super

goede ervaring en goede uitleg en wat ook belangrijk is snel de borg retour gr tot de volgende keer

Gemiddeld
10