Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Niek uit Valkenswaard op 23-01-2023

Fijne auto om mee te rijden en een goede service

Geen problemen gehad onze hele reis met de gehuurde bus. Service eromheen is goed alles zit erbij tot de puntjes geregeld.

Gemiddeld
8

Wim uit Schijndel op 17-01-2023

uitstekende service en geen onnodige kosten om de auto te laten keuren voor apk.

Altijd een goede prijs/kwaliteit verhouding. Goede voorlichting en afspraken te maken.

Gemiddeld
8

Mft vogels uit Wijbosch op 16-01-2023

Prima service dito huurauto

Prima

Gemiddeld
10

hjm timmermans uit Schijndel op 16-01-2023

super goed

vriendelijk en vakkundig bedrijf

Gemiddeld
9

Patricia uit Berkel Enschot op 10-01-2023

Prima bus

Wij voelde ons veilig in de bus. Reed goed. En zijn goed geholpen door Remco

Gemiddeld
10

Miriam uit Schijndel op 10-01-2023

Zeer nette prettig bus gehuurd en erg fijn geholpen met alle vragen die we hadden.

Erg prettig geholpen en een hele fijne bus mee gekregen tijdens de huur periode

Gemiddeld
8

John Troeijen uit Gemonde op 10-01-2023

Top verhuur bedrijf

Alles volgens afspraak

Gemiddeld
10

Stefan uit Vlijmen op 15-12-2022

Top service en mensen die hun vak verstaan!

Top geholpen bij het hulp nodig hebben op korte termijn. Echte vakmensen

Gemiddeld
10

Yvette uit Oirschot op 28-11-2022

Prima geregeld

Communicatie zowel telefonisch als per e-mail ging snel en accuraat. Bij verzoeken om e.e.a. iets anders dan bij van Heeswijk gebruikelijk is (facturen) uit te voeren, werd zeer felxibel meegedacht. Busje was schoon en in orde,, service was vriendelijk en professioneel

Gemiddeld
10

Brian uit Boxtel op 25-11-2022

Snelle afhandeling en goede communicatie

Fantastische service en mooie bakwagen meegekregen

Gemiddeld
9

Vincentius Vereniging SchijndelToine uit Schijndel op 24-11-2022

Zeer correcte behandeling

Voor de verhuur van een kleine vrachtwagen kwam ik bij J. van Heeswijk terecht. Wat een correcte en vriendelijke werkwijze wordt daar gehanteerd. Super!!

Gemiddeld
9

Harold uit Schijndel op 14-11-2022

Goed geholpen volgens afspraak

Bus was netjes klaar op afgesproken tijd en afhandeling correct.

Gemiddeld
10

Anika Groeneveld uit Schijndel op 08-11-2022

Prima

Vriendelijk personeel.

Gemiddeld
9

Hans van der Steen uit Berlicum op 31-10-2022

fijn om zaken mee te doen

goede service, vriendelijke behandeling en de auto`s zijn beter als verwacht. geen afgetrapte bakken maar jonge nette auto`s met alle mogelijke opties erop.

Gemiddeld
10

Erik uit Schijndel op 25-10-2022

Goeie service en netjes geholpen. Denken mee met de klant

Zie boven

Gemiddeld
7

Sylvie uit Schijndel op 26-09-2022

Snel en goed geholpen.

Snel en goed geholpen bij de keuring van mijn auto.

Gemiddeld
9

Mara uit Tilburg op 16-09-2022

Vertrouwd en oprecht

Een auto koop ik niet zo vaak. En veel verstand heb ik er dan ook niet van. Super fijn hoe de mensen van deze garage me hebben geholpen. De onderhoudsgeschiedenis van de auto kon ik bv helemaal bekijken op de computer. Ze hebben me geholpen met overschrijven en verzekeren. Voelde echt goed en vertrouwd. Brabant gemoedelijk! De auto rijd erg fijn. Ben er blij mee

Gemiddeld
10

Roy uit Berlicum op 12-09-2022

Makkelijk, goede prijs en goed materiaal

Met een paar berichtjes alles kunnen regelen. Goede afspraken, goed voertuig tegen een zeer gunstige prijs. Geen mitsen en maaren.

Gemiddeld
9

Maaike Van de Rijt uit Oss op 04-09-2022

Snelle service en prima bus

Ze reageerde snel op mijn vragen. Prijs, was ook goed. Bus die we gehuurd hadden was ook erg fijn. Een klein puntje ter verbetering. Auto was niet helemaal schoon.

Gemiddeld
9

A. Geerts uit Schijndel op 02-09-2022

Alles goed geregeld.

Ik heb al vaker gehuurd bij van Heeswijk altijd netjes afgehandeld.

Gemiddeld
8

Erik uit Eindhoven op 29-08-2022

Fijne bus, ondanks de vele km's!

Goede service, snelle reacties, prima prijs. Wel wat gebreken zoals afgebroken koffiehouder, vieze prullenbakjes en zeer oude radio.

Gemiddeld
8

Van Doremalen uit Schijndel op 22-08-2022

Uitstekend!

Top service zoals altijd! Betrouwbaar en vriendelijk.

Gemiddeld
10

Anne uit Kerkwijk op 20-08-2022

uitstekend

goed geholpen, prima uitleg. snelle levering conform gemaakte afspraken.

Gemiddeld
10

Erik uit Schijndel op 18-08-2022

soepel, gemakkelijk en correct

Ik heb een goede ervaring gehad met het huren van een bakwagen. Het hele proces van ophalen, contract tekenen mee nemen en inleveren verliep lekker soepel. Het was een goed, schone wagen waar mee ik alles met gemak kon vervoeren.

Gemiddeld
10

Marie-Louise uit Vught op 18-08-2022

De bus was in een woord geweldig.

De rijervaring met de bus was heel goed, beenruimte genoeg en heel zuinig met diesel, een tank (van Schijndel naar Denemarken en terug). Het "pretpakket" moesten we even zoeken en was niet echt compleet maar gelukkig hadden we zelf een brandblusser, veiligheid vesten verbanddoos en in ons geval de broodnodige mond kapjes en parkeerkaart voorhanden. De gevarendriehoek was wel aanwezig maar gelukkig hadden we al deze attributen niet nodig. We hebben dus volop kunnen genieten en een zeer relaxte reis gehad.

Gemiddeld
10