Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Sylvie uit Schijndel op 26-09-2022

Snel en goed geholpen.

Snel en goed geholpen bij de keuring van mijn auto.

Gemiddeld
9

Mara uit Tilburg op 16-09-2022

Vertrouwd en oprecht

Een auto koop ik niet zo vaak. En veel verstand heb ik er dan ook niet van. Super fijn hoe de mensen van deze garage me hebben geholpen. De onderhoudsgeschiedenis van de auto kon ik bv helemaal bekijken op de computer. Ze hebben me geholpen met overschrijven en verzekeren. Voelde echt goed en vertrouwd. Brabant gemoedelijk! De auto rijd erg fijn. Ben er blij mee

Gemiddeld
10

Roy uit Berlicum op 12-09-2022

Makkelijk, goede prijs en goed materiaal

Met een paar berichtjes alles kunnen regelen. Goede afspraken, goed voertuig tegen een zeer gunstige prijs. Geen mitsen en maaren.

Gemiddeld
9

Maaike Van de Rijt uit Oss op 04-09-2022

Snelle service en prima bus

Ze reageerde snel op mijn vragen. Prijs, was ook goed. Bus die we gehuurd hadden was ook erg fijn. Een klein puntje ter verbetering. Auto was niet helemaal schoon.

Gemiddeld
9

A. Geerts uit Schijndel op 02-09-2022

Alles goed geregeld.

Ik heb al vaker gehuurd bij van Heeswijk altijd netjes afgehandeld.

Gemiddeld
8

Erik uit Eindhoven op 29-08-2022

Fijne bus, ondanks de vele km's!

Goede service, snelle reacties, prima prijs. Wel wat gebreken zoals afgebroken koffiehouder, vieze prullenbakjes en zeer oude radio.

Gemiddeld
8

Van Doremalen uit Schijndel op 22-08-2022

Uitstekend!

Top service zoals altijd! Betrouwbaar en vriendelijk.

Gemiddeld
10

Anne uit Kerkwijk op 20-08-2022

uitstekend

goed geholpen, prima uitleg. snelle levering conform gemaakte afspraken.

Gemiddeld
10

Erik uit Schijndel op 18-08-2022

soepel, gemakkelijk en correct

Ik heb een goede ervaring gehad met het huren van een bakwagen. Het hele proces van ophalen, contract tekenen mee nemen en inleveren verliep lekker soepel. Het was een goed, schone wagen waar mee ik alles met gemak kon vervoeren.

Gemiddeld
10

Marie-Louise uit Vught op 18-08-2022

De bus was in een woord geweldig.

De rijervaring met de bus was heel goed, beenruimte genoeg en heel zuinig met diesel, een tank (van Schijndel naar Denemarken en terug). Het "pretpakket" moesten we even zoeken en was niet echt compleet maar gelukkig hadden we zelf een brandblusser, veiligheid vesten verbanddoos en in ons geval de broodnodige mond kapjes en parkeerkaart voorhanden. De gevarendriehoek was wel aanwezig maar gelukkig hadden we al deze attributen niet nodig. We hebben dus volop kunnen genieten en een zeer relaxte reis gehad.

Gemiddeld
10

Marjan uit Boxtel op 17-08-2022

Fijne bus, goede service

Mooie nette bus gehuurd. Vriendelijk geholpen en alles goed en snel geregeld. Super tevreden!

Gemiddeld
10

Sander uit Hedel op 17-08-2022

Snelle reactie, duidelijke uitleg, prima bus.

Er werd snel gereageerd op de aanvraag. Ophalen van de bus ging makkelijk en duidelijke uitleg. Bus voldeed aan alle wensen. Eindafrekening zeer vlot en geen verrassingen.

Gemiddeld
8

Hen Verhoeven uit Schijndel op 15-08-2022

Prima service, duidelijke afspraken en snelle afhandeling!

Zie boven

Gemiddeld
10

Rien uit Den Dungen op 14-08-2022

Alles netjes geregeld

De afgesproken zaken waren netjes geregeld. De auto stond klaar, de toebehoren (steekwagen en hondjes waren keurig) werden in de auto gezet en eventuele schades aan de auto werden aangeegven.

Gemiddeld
10

De Vaan uit Nijmegen op 09-08-2022

Vriendelijke en snelle service

Meedenkend en behulpzaam

Gemiddeld
10

Sandra uit Hanoi op 08-08-2022

Altijd goed

Huur hier altijd een autootje voor de zomer. Super goede service

Gemiddeld
10

Fam Huijberts uit Olland op 06-08-2022

We hebben een supervakantie gehad door…

Goede service, duidelijk, kwaliteit, betrouwbaar en betaalbaar

Gemiddeld
10

Joost uit Berlicum op 05-08-2022

Fijne service en nette verhuur bussen in ieder gewenst formaat

Fijn en persoonlijk contact zowel telefonisch/ per mail vooraf als ter plekke bij het ophalen van de huurbus. Ons vast bedrijf als we een bus nodig hebben.

Gemiddeld
10

Theo uit Schijndel op 01-08-2022

Pima auto maar verrekening van de brandstof is wel erg duur

10 liter diesel a 2,40 in rekening brengen voor 50km dat ermee gereden is is wel heel erg veel. Lokaal is de dieselprijs op dit moment ca 2,05. Geef dan aan dat zelf aftanken verstandiger/goedkoper is.

Gemiddeld
5

Max uit Nieuwstadt op 01-08-2022

Uitstekende auto en zeer behulpzaam personeel

Wij hebben een mooie station gehuurd gedurende 10 dagen. Auto zag er netjes uit en heeft het uitstekend gedaan. Ook heeft het personeel mij zeer goed geholpen bij alle vragen die in in tientallen mailtjes gestuurd heb. Van Heeswijk had ook zeer goede voorwaardes en heeft alles meteen na de laatste huurdag afgehandeld. Ik kan het iedereen aanbevelen

Gemiddeld
10

joanna uit Tilburg op 01-08-2022

Prima

Goede communicatie. Fijne auto gehuurd. Alles perfect

Gemiddeld
10

Jelle de Graaf uit Tilburg op 01-08-2022

Erg goed, fijne samenwerking

Erg fijne organisatie die goed kan meedenken. Daarnaast vrij goedkoop, en last minute nog een 9 persoonsbus kon regelen ipv 8 persoons. Top bedrijf!

Gemiddeld
10

jan uit Ergens op 30-07-2022

top, zowel verhuisbus als sevice

Duidelijk in afspraken, Prima verhuisbus voor transport over ± 350 km.

Gemiddeld
10

Jolanda uit EIndhoven op 23-07-2022

Alles was prima geregeld.

Alles was geregeld. De auto (busje) stond klaar. Voldeed helemaal aan onze verwachtingen. Het inleveren ging soepel. Prettig dat er een sleutelkluis is. Hierdoor is inleveren na sluitingstijd mogelijk. Ook vanuit Eindhoven-Noord goed bereikbaar.

Gemiddeld
9

Teun uit Heeswijk-Dinther op 22-07-2022

Prima laadwagen en prima service

Alles makkelijk geregeld. De wagen zelf was makkelijk in de bediening. Wel wat speling op het contact, daardoor soms wat moeite met starten. Ga kom zeker terug voor de aankomende verhuizing.

Gemiddeld
9