Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Erik uit Broek op 05-03-2021

Zeer goede ervaring gehad

Aardige ontvangst in een no-nonsense sfeer. Uiteindelijk auto gekocht wat netjes is afgehandeld. Aardig personeel!

Gemiddeld
10

Stephen Zegers uit Veghel op 02-03-2021

Betrouwbaar en snel

Bus gereserveerd t.a.v. een verhuizing, helaas was de bestelde bus niet beschikbaar. Netjes en heel snel een mail over ontvangen van Remco. In overleg een vervangende optie besproken. Ze zijn vriendelijk, snel en het vervoer is betrouwbaar. Absoluut een goede aanrader t.o.v. andere bedrijven waar ik eerder gehuurd heb.

Gemiddeld
10

Mark uit Tilburg op 01-03-2021

Busje gehuurd op en zondag. Beter kan het niet

Gewoon goede verhuur, geen gedonder en een ok prijs.

Gemiddeld
8

TAA uit Boxtel op 01-03-2021

Prima service en fijne wagen om mee te verhuizen

Goede uitleg. Prima oplossing om zelf te kunnen verhuizen met een grote bus die je met rijbewijs B mag besturen.

Gemiddeld
9

Liz uit Tilburg op 24-02-2021

Vriendelijk personeel.

Ben goed geholpen ,netjes met mij in gesprek gegaan ..

Gemiddeld
8

J v d steen uit Boxtel op 23-02-2021

Auto voldeed aan alle verwachtingen

Nette ,schone en vrij nieuwe auto.

Gemiddeld
10

Myanu uit Boxtel op 23-02-2021

Servicegerichte meedenken advies

Gesproken met Remco ik had verhuiswagen voor weekend gewild. Werd bestelauto zaterdag en zondag wel bakwagen. Als bakwagen eerder terug kwam kon ik omwisselen. Fijne meedenkende flexibele medewerker bij Van Heeswijk. Aanrader om hier te huren. Ook qua prijs.

Gemiddeld
10

John uit Schijndel op 23-02-2021

gewoon goed

Prettig contact, denken mee als iets toevallig niet beschikbaar is.

Gemiddeld
8

H.R.A. Smits uit Sint-Oedenrode op 22-02-2021

Geen gedoe. Prima materiaal. Gemak.

Fijne verhuiswagen met laadklep gehuurd. Automaatje, picobello in orde. Duidelijk uitleg ontvangen en bij retour, sleutel in een muursluisje en klaar.

Gemiddeld
10

Sally uit Hermes op 22-02-2021

Goede services.

Mijn auto werd snel gemaakt! Vriendelijke personeel!

Gemiddeld
10

Jasper uit Helmond op 22-02-2021

Voor de 2e keer in korte tijd helemaal top

Aardig personeel, goede auto, goede prijs.. dik tevreden!

Gemiddeld
10

Crhistian uit Schijndel op 22-02-2021

Geweldig

Perfecte service en vriendelijk

Gemiddeld
10

wim uit veghel op 21-02-2021

prima

alleen jammer dat ze het huurbedrag van je CC afhalen.

Gemiddeld
7

Frank van der Wielen uit Uden op 20-02-2021

Hele fijne nette bus gehuurd

Goede service, makkelijk halen en terug brengen.

Gemiddeld
10

Ronald uit St-Oedenrode op 17-02-2021

Top geregeld

Goede ervaring

Gemiddeld
10

Mary uit Nistelrode op 15-02-2021

Goed geregeld

Snel en goed geregeld. Duidelijk en snelle afwerking financieel.

Gemiddeld
8

Maurice uit Schijndel op 15-02-2021

Zeer tevreden

Goede service en een top garage met super vriendelijk personeel! Zeker aanrader!!

Gemiddeld
10

Marjo Hermes uit Schijndel op 10-02-2021

Zeer tevreden

Altijd goede service, vriendelijk, kom er al jaren.

Gemiddeld
10

Jan-Matthijs uit Reek op 10-02-2021

Positief. Vlot geholpen. Aardige medewerkers.

Suggestie: uitleg geven over laadklep bestelwagen. Het was nu wel enig uitzoekwerk voor we het voor elkaar hadden (bestelwagen stond niet op het contact).

Gemiddeld
8

Wil uit Meierijstad op 10-02-2021

Goede service en vakmanschap

Goede service en vakmanschap

Gemiddeld
10

Ger uit Boxtel op 06-02-2021

Soepel en vertrouwd huren van een perfecte bus

Correcte service met uitgeven als ook met terugbrengen van de bus. Zullen snel weer van een huurperiode gebruik maken, voor een verhuizing.

Gemiddeld
9

Sahbi uit Schijndel op 05-02-2021

Heel goed

Netjes geholpen en goeie auto mee gekregen

Gemiddeld
10

liejanne uit berlicum op 05-02-2021

super

snelle behandeling en altijd top

Gemiddeld
10

A.J.A. uit Gemonde op 03-02-2021

prima

prima

Gemiddeld
10

Mandy uit Schijndel op 02-02-2021

Goede service, nette bestelbus

Wij hadden voor een verhuizing de grote verlengde bestelbus gehuurd. We moesten ver rijden, de bus reed heel goed.

Gemiddeld
8