Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Joeri uit Schijndel op 15-01-2020

goede bus

netjes en niet te duur.

Gemiddeld
9

Berrie uit Sint oedenrode op 15-01-2020

Super

Super tevreden

Gemiddeld
10

Anja uit Schijndel op 15-01-2020

Service hoog in het vaandel! P

Ik wilde een 10 geven maar 9.5 was het hoogste wat ik aan kon klikken...

Gemiddeld
9

Franneke uit Schijndel op 15-01-2020

In één woord: Geweldig!

Na onderhoud bij van Heeswijk, rijdt onze Peugeot ineens beter dan hij ooit heeft gedaan. Fantastische garage!

Gemiddeld
10

Anneke uit Schijndel op 10-01-2020

Netjes en correct geholpen

Perfect bedrijf

Gemiddeld
10

Antoon uit Zijtaart op 09-01-2020

Zeer goed

Goed geholpen en een fijne auto gehad voor onze vakantie

Gemiddeld
10

F.J.W.C.M. Laute uit Boxtel op 07-01-2020

prima

prima

Gemiddeld
9

Jan Schellekens uit Boxtel op 07-01-2020

Prima afspraken worden nagekomen

Een minpuntje is de spekgladde vloer van de bus , volgende keer geen dashbord spray op de vloer doen

Gemiddeld
7

mathieu Gijsen uit Steeenbergen op 05-01-2020

goed

goede service

Gemiddeld
7

SushiThuis.nl uit Schijndel op 03-01-2020

Staan weer altijd voor ons klaar

Staan weer altijd voor ons klaar

Gemiddeld
10

Frans uit Son en Breugel op 16-12-2019

Prima service, fijne huurbus

Ik werd goed geholpen, de bus was prima en de prijs was ook prima.

Gemiddeld
10

JJ Loerakker uit Sint oedenrode op 14-12-2019

Goed.

Hallo, netjes ontvangen, goede uitleg, beschadigingen waren in het donker wat lastig te zien. Verder vlotte afhandeling van de financiële kant, prima. Hou ik van. Zal in de toekomst zeker aan jullie denken. Heb er ook met mijn zoon over gesproken en hij komt het nieuwe jaar zeker een keer langs voor de mogelijkheden.

Gemiddeld
9

mevrouw van Pelt uit Sint-Oedenrode op 13-12-2019

Prima geholpen en fijne wagen geleend!

Last minute nog een busje nodig en ik ben prima geholpen door firma van Heeswijk. Volgende week weer :)

Gemiddeld
10

José Korsten uit Schijndel op 12-12-2019

100% betrouwbaar en integer bedrijf

Als je hier geen auto kunt kopen, kun je nergens meer kopen. Alweer een auto bij joost van heeswijk gekocht en dit is zeker niet de laatste. Joost is net zo betrouwbaar als zijn vader Jos, die voorheen het bedrijf runde. Daarom schrijf ik deze review nu al, terwijl ik morgen pas mijn auto op haal. Fijn personeel, persoonlijke benadering en een goede inruilprijs gekregen. Ga zo door, team joost van heeswijk !

Gemiddeld
10

Geachte heer uit schijndel op 10-12-2019

makelijk en snel geregeld

goed geregeld en komen na wat ze zeggen super

Gemiddeld
9

Marcel uit Schijndel op 09-12-2019

Komt 100% na wat ie afspreekt

Zeer prettige ervaring Huur bus in goede staat Prijs kwaliteit verhouding 100%

Gemiddeld
10

liejanne uit schijndel op 04-12-2019

super

meteen geholpen, super service

Gemiddeld
10

Roger uit Vught op 04-12-2019

Remco en Joost denken met me mee naar de beste oplossing.

Joost en Remco hebben met mij mee gedacht wat voor mij op dat moment de beste mobiliteit oplossing was. Makkelijk bereikbaar en open en eerlijk. Helemaal TOP

Gemiddeld
8

MP uit Schijndel op 01-12-2019

Snelgeregeld en schoone busje gekregen. Volgende keer nog een keer huren.

Ik vind de garage goed.

Gemiddeld
8

Eric uit Veghel op 31-10-2019

betrouwbaar en betaalbaar

Snel contact. Goede beschikbaarheid gevraagde bestelauto. Nette en concurrerende prijs voor een prima auto. Alles verlopen volgens afspraak.

Gemiddeld
9

Marc uit Schijndel op 31-10-2019

Super service!

Ze hebben een mooi wagenpark. Er is - bij mijn ervaring - altijd wel een auto beschikbaar in een goede staat. Heel klantvriendelijk.

Gemiddeld
10

Carieny uit Veghel op 21-10-2019

Nette afhandeling volgens afspraak

Prima zeker voor herhaling vatbaar

Gemiddeld
9

Huub van Son uit Sint-Michielsgestel op 14-10-2019

Correcte offerte , vriendelijk ontvangst , vlotte afwerking

Correcte offerte , vriendelijk ontvangst , vlotte afwerking

Gemiddeld
10

M. Van de Rijdt uit Schijndel op 03-10-2019

Top!!

Supergoeie service. Topbedrijf :):)

Gemiddeld
10

Ton uit Schijndel op 03-10-2019

Prima service en afhandeling.

Zie hierboven

Gemiddeld
9