Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Luis Morais uit Beek en Donk op 16-01-2015

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

M.J, Renders uit Sint-Oedenrode op 10-01-2015

Prima, gemakkelijk!

Reden bezoek: Andere reden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Gemiddeld
7
Service
7
Deskundigheid
7
Prijs/Kwaliteit
8

Wil Steenbakkers uit Schijndel op 09-01-2015

Ik word snel geholpen en kan ook altijd terecht voor advies. Ze denken goed met je mee.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Satheo aan een stokje uit Schijndel op 08-01-2015

Reden bezoek: Andere reden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Gemiddeld
7
Service
9
Deskundigheid
6
Prijs/Kwaliteit
6

Vincent bakx uit Best op 31-12-2014

Reden bezoek: Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
9

jurgen Swanenberg uit veghel op 31-12-2014

ik heb een bus gehuurd goed bevallen en ben goed geholpen

Reden bezoek: Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Jan van Weert uit Schijndel op 30-12-2014

Autohuur is geheel volgens afspraak verlopen. Geen onverwachte zaken.

Reden bezoek: Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Aad van Erp uit Helmond op 29-12-2014

Vanmorgen 29 december 2014 hier een auto gekocht. Keurig netjes geholpen, ze denken met je mee, proberen samen tot een prijs te komen waar beide partijen tevreden mee zijn. We krijgen hem over twee weken en dan kan ik pas zeggen of ze hebben waargemaakt wat ze beloofd hebben, maar ik heb er een goed gevoel over. Echt nog een garage die begrijpt dat je geen pak koffie komt kopen in deze jachtige wereld.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

roel hekking uit malden op 24-12-2014

goede ervaring goed geholpen geen haast of dwang

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

T. Wagenaars uit Schijndel op 24-12-2014

Ik kom echt al jaaaaaaren bij van Heeswijk auto's. Ik ben van deze mensen gaan houden (Joost, Jos en antwan)....hihi Ik bedank jullie voor de goede persoonlijke service.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Mariola Strik uit Schijndel op 24-12-2014

Prima! Betrouwbaar. Goede service. Vriendelijk

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

anoniem op 11-12-2014

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

anoniem op 11-12-2014

Snelle en vlotte services; houd rekening met wensen.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

T. Eijkemans uit Schijndel op 08-12-2014

goed, eerlijk en betrouwbaar

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
10

Berry Franssen uit Schijndel op 03-12-2014

van Heeswijk is een bedrijf waar ze xtra veel energie en tijd stoppen in de essentie van de bussiness. Service en vakkundigheid op hoog niveau. Er worden geen hoge kosten voor showroom of mensen in pak uitgegeven, wat uiteindelijk toch door klanten opgebracht zou moeten worden. Gewoon down to earth doen waar je goed in bent en passie ligt.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Willie van den Elzen uit Oss op 03-12-2014

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

wahan grigorjanc uit schijndel op 22-11-2014

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
8

M.J.T.A. van den Oetelaar-van Mil uit SCHIJNDEL op 19-11-2014

Zeer betrouwbaar en vriendelijk. Staan tijdens openingstijden altijd klaar.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
10

desiree Tilburg uit Sint-Michielsgestel op 16-11-2014

Prima! Goed geholpen en goede service. Heb er een mooie auto gekocht.

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Lucia Hellstern- smits uit Eindhoven op 13-11-2014

Heb goede ervaringen , huur al voor de derde keer hier een bus. Word netjes geholpen , bus staat net klaar, en ze zijn vriendelijk. Dus alleen maar goede ervaringen.

Reden bezoek: Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Winkelmolen uit Ospel op 12-11-2014

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
9

P.J. Horeman uit Uithoorn op 09-11-2014

Recht door zee, flexibele openingstijd en houdt zich aan de afspraak. Prettige ervaring en lekkere koffie.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
9

Jannes de Vries uit Eindhoven op 06-11-2014

Zeer attente uitlevering, begeleiding en ondersteuning tegen een competieve prijs. Correcte inspectie van voor en na huurperiode.

Reden bezoek: Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

gerrit oosterhof uit heeswijk-dinther op 06-11-2014

goede ervaring met dit bedrijf van vader en zoon, persoonlijke benadering, goede service en klantvriendelijk.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

gerard coppens uit dinther op 06-11-2014

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8