Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Frank v/dBiggelaar uit Boxtel op 27-04-2014

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

zeer tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
7

Arjan van de Ven uit Haaren op 24-04-2014

Reden bezoek: Andere reden

Meedenkend, flexibel en persoonlijke benadering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Gemiddeld
7
Service
7
Deskundigheid
7
Prijs/Kwaliteit
7

Marion Hendriks - van Bemmel (Actium B.V.) uit Ede op 24-04-2014

Reden bezoek: Andere reden

Onze ervaring met J van Heeswijk is bijzonder prettig. op momenten dat ik ad hoc een bus wil reserveren wordt er alles aangedaan om ons van dienst te zijn. wij zijn super tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Guus Jansen op 23-04-2014

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Gerard Verbeek uit BEST op 21-04-2014

Reden bezoek: Andere reden

Prima,ik heb alleen maar positieve ervaringen. De huurauto's zagen er keurig uit en we zijn deskundig geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

anoniem op 17-04-2014

Reden bezoek: Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Jan Renders uit Nederwetten op 15-04-2014

Reden bezoek: Andere reden

We hebben een auto gehuurd en zijn een weekend naar Drente geweest. De auto`s zijn perfect inorde,en de borg wordt meteen retour gestort.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Coen Verberk uit Utrecht op 12-04-2014

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Mijn auto is al vele jaren in onderhoud bij Van Heeswijk. Het is een betrouwbare garage, ze zijn deskundig en denken met je mee. De service en flexibiliteit maakt dat ik er, ondanks de afstand, nog altijd graag kom.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Monique van Boxtel uit Sint Michielsgestel op 11-04-2014

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
9

Peter de Laat uit Schijndel op 11-04-2014

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

C.M.C.H. van Weert uit Elsloo op 18-02-2014

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Op zaterdag 15 februari 2014 een auto gekocht bij Joost van Heeswijk. We werden zeer vriendelijk ontvangen met een lekker bakje koffie. Onze interesse was gevallen op een Audi A4 Avant TDI uit 2009. Optisch een zeer nette auto en na een proefrit hadden wij onze keuze snel gemaakt. Joost geeft je goed en eerlijk advies, is niet opdringerig en over de prijs is goed te onderhandelen. Bij het overschrijven van het kenteken wilden wij betalen, maar dit was niet nodig. Overschrijven werd netjes betaald door Van Heeswijk en als verassing kregen wij nog een mooie emmer mee, gevuld met poetsspullen en kortingsbonnen op toekomstig onderhoud! Een aantal dagen later nog een mailtje van Joost ontvangen of de auto beviel en of alles naar wens was verlopen! Top service dus en ondanks dat we 45 minuten moeten rijden gaan we bij het aanschaffen van een (toekomstige) auto zeker bij Van Heeswijk terug!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Stef van der Vlugt uit Purmerend op 22-01-2014

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Top service!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

John Comperen uit Diessen op 02-08-2013

Reden bezoek: Andere reden

Ik heb een vw transporter gehuurd bij dit bedrijf en het is een bedrijf dat ik iedereen aan wil raden helemaal super was de bus en het is allemaal netjes geregeld de borg word meteen teruggestort in een woord een klassebedrijf en echt een aanrader om een bus te huren.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

BERT van uden uit schijndel op 08-02-2013

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

ik heb zelf een peugeot 307 break bij hen gekocht en een beter bedrijf kan ik mij niet voorstellen want alles is keurig verzorgd mannen ga zo door groetjes BERT

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
9

Joop Janssen uit Utrecht op 01-10-2012

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Uitstekende service, kundige en betrouwbare eigenaar en een prima prijs-kwaliteitverhouding. Ik gun het bedrijf (mijn) klandizie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

A van der Heijden uit Schijndel op 05-04-2012

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Afspraken worden nagekomen. Service is zeer goed!! Altijd overleg met de klant.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Edwin Slijters uit Schijndel op 30-03-2012

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Netjes geholpen net na de garantie tijd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
9

Berry Franssen uit Schijndel op 19-12-2011

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

anoniem op 22-07-2011

Reden bezoek: Andere reden

Wat een nette huurauto kregen we mee! Hij staat weer op jullie terrein. 55,= en zo'n fijne auto.. Bedankt! Hoewel we de auto niet zo netjes teruggebracht is als gehaald.(tijdstip van nu) Mag je er voor mij kosten bij rekenen. Want als je zó perfect vertrekt, is alles goed! Bedankt ook namens ons personeel! SJEFFS eten en drinken!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
10

A van houten uit Schijndel op 03-05-2011

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Familie van der Heijden uit Schijndel op 13-02-2011

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Grondig in kwaliteit én service. Met juist betrouw- en aantoonbare degelijkheid. Alles is na te gaan! Van N.A.P. tot boekjes of anders. Men weet wat men verkoopt én wat de klant reëel wil. Super adres!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
9

Mark van den Heuvel uit Venray op 01-02-2011

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Zo'n betrouwbaar, goede service en deskundig bedrijf zijn er maar nog weinig van. Voor goede kwaliteit en service rij ik graag een stuk verder.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10