Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

l van wordragen uit schijndel op 15-05-2015

Wij hebben hier een andere auto gekocht. we vonden dat we heel netjes geholpen zijn bij de aankoop hier van. We vonden t nog prettiger toen bleek dat naar 2 weken de accu niet meer goed was, ze zijn meteen de auto op komen halen en kreeg ook nog een leen auto gratis mee. Dezelfde dag was de auto al weer netjes gemaakt, met gratis nieuwe accu helemaal top Wij zijn heeeel tevreden en komen zeker nog een keertje terug.

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Twan prinsen uit schijndel op 07-05-2015

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
0

paul bruijsten uit sint michielsgestel op 18-03-2015

Een geweldig bedrijf wat altijd voor ons klaar staat.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

bert van hoof uit schijndel op 13-03-2015

je wordt er prettig engoed geholpen voor een goede prijs

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Amy Deelen uit Schijndel op 09-03-2015

Reden bezoek: Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
9

Jack van Hooy uit Doorn op 09-03-2015

Wij komen hier al ruim 15 jaar voor onderhoud en APK van een auto en een camperbus. Dit jaar ook een auto bij Joost van Heeswijk gekocht. De auto is super netjes afgeleverd! Wij zijn meer dan tevreden over Joost van Heeswijk. Zeker een dikke aanbeveling!

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
10

anoniem op 04-03-2015

prima!!

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
7

Tom Dissel uit Schijndel op 28-02-2015

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Theo van Erp uit Schijndel op 21-02-2015

Zeer goede ervaring. erg klantgericht.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Hans Geerts uit Eindhoven op 13-02-2015

Afgelopen vrijdag mijn Volvo S60 opgehaald bij van Heeswijk. De auto was, voor de afgsproken prijs, goed in orde. Uiterlijk zag de auto er goed uit, boekjes met onderhoudsbeurten zaten erbij. Ik rijd er nu 1 week in en het bevalt prima. Bij aflevering ook nog een emmer met poetsspullen mee gekregen. Al met al goede service en vriendelijke mensen.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Hans van Ballekom uit Schijndel op 10-02-2015

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

liesbeth van Horen uit LIEMPDE op 06-02-2015

Eerlijk familie bedrijf, uitstekend service en vriendelijk personeel. Heb daar een occasion gekocht en laat hem daar straks ook onderhouden, apk en beurt.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Mart van Oorschot uit Veghel op 02-02-2015

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Peter de Jong uit Schijndel op 02-02-2015

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

hein van veghel uit heeswijk-dinther op 26-01-2015

Reden bezoek: Andere reden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Gemiddeld
7
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/Kwaliteit
7

Aad van Erp uit Helmond op 25-01-2015

Vrijdag 23 januari hebben wij onze auto opgehaald. Perfect in orde alles netjes zoals beloofd. We kregen nog iets extra's omdat we zolang hebben moeten wachten waar ze zelf niets aan konden doen. Echt een mooi gebaar ! Ook nog een emmer met poetsspullen meegekregen. Wij gaan met een heel tevreden gevoel onze Peugeot 208 rijden. Dankjewel Joost en vader voor de goede service en vriendelijkheid. Onze volgende auto komt zeker ook van jullie ! Groetjes Aad en Jacqueline

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Helma Ruijs uit Heesch op 24-01-2015

Heel netjes en opentop klantvriendelijk.

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Tom van Schaijk uit Heeswijk Dinther op 17-01-2015

Goede service, fijn busje en goede prijs

Reden bezoek: Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Luis Morais uit Beek en Donk op 16-01-2015

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

M.J, Renders uit Sint-Oedenrode op 10-01-2015

Prima, gemakkelijk!

Reden bezoek: Andere reden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Gemiddeld
7
Service
7
Deskundigheid
7
Prijs/Kwaliteit
8

Wil Steenbakkers uit Schijndel op 09-01-2015

Ik word snel geholpen en kan ook altijd terecht voor advies. Ze denken goed met je mee.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Satheo aan een stokje uit Schijndel op 08-01-2015

Reden bezoek: Andere reden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Gemiddeld
7
Service
9
Deskundigheid
6
Prijs/Kwaliteit
6

Vincent bakx uit Best op 31-12-2014

Reden bezoek: Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
9

jurgen Swanenberg uit veghel op 31-12-2014

ik heb een bus gehuurd goed bevallen en ben goed geholpen

Reden bezoek: Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Jan van Weert uit Schijndel op 30-12-2014

Autohuur is geheel volgens afspraak verlopen. Geen onverwachte zaken.

Reden bezoek: Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8