Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Timo / suus uit Schijndel op 04-06-2021

Super!

De mannen van van heeswijk auto’s hebben ons super geholpen!

Gemiddeld
10

Coen uit Sint-Michielsgestel op 29-05-2021

Goede bestelbus goede service

Prettig en snel een bestelbus kunnen huren terwijl bedrijven in Den Bosch allemaal 2-3 weken wachttijd hadden. Flexibele voorwaarden helemaal goed.

Gemiddeld
10

Miranda uit Zaltbommel op 28-05-2021

Prima

Kwam thuis met een nieuwe auto.

Gemiddeld
10

Riemer Ike Fokkema uit Vught op 26-05-2021

Top

Prima vrachtwagen, superservice inclusief aftanken voor redelijke prijs

Gemiddeld
10

Ron Leijten uit Tilburg op 24-05-2021

Mijn ervaring was prettig en ongedwongen

Er stonden mooie auto's, prijzen marktconform, nette garage en vriendelijke eigenaar.

Gemiddeld
10

Jeffrey uit Deurne, Noord Brabant op 21-05-2021

Fijn contact en eerlijk advies

We hebben fijn en ontspannen contact gehad. Verder uitgebreid te tijd genomen om een goed en eerlijk advies te geven. Wij hadden er wel een goed gevoel bij.

Gemiddeld
10

Thom / Iet uit Schijndel op 20-05-2021

goede wijn behoeft geen krans!

zie bovenstaande

Gemiddeld
10

Emmy uit Schijndel op 17-05-2021

goed vakmanschap!!

Jullie staan altijd klaar voor mij, een belletje en het komt in orde!! Vriendelijk, een kopje koffie, super!!

Gemiddeld
8

john uit schijndel op 13-05-2021

zeer goed

vriendelijk en goed geholpen

Gemiddeld
10

Hedy uit Schijndel op 11-05-2021

top! snelle service, klantvriendelijk

Dag van te voren voor 10 dgn geboekt, geen probleem! Snel en efficient ophalen. Snel en efficient weer inleveren. Alles OK en dezelfde dag reeds de borg geretourneerd (ipv 2 weken wachten ivm admi-processen). Prima, lekker zuinig, beletterd fiatje 500 gehuurd voor zeer lage huurprijs.

Gemiddeld
10

Jack uit Schouenberg op 08-05-2021

correct en vriendelijk onderhoud en apk keuring

Wordt vriendelijk ontvangen en onderhoud en keuring is correct geleverd. Krijg leenauto omdat wegens de vervanging van de distributieriem de camper twee dagen moet blijven.

Gemiddeld
9

Anne uit Uden op 08-05-2021

Goed!

Goede ervaring! Eerlijk vriendelijk duidelijk

Gemiddeld
10

Tobias uit Boxtel op 07-05-2021

Prettige service, goede huurvoertuigen

Fiat busje aangevraagd voor de dag erna, ik kon snel de weg op.

Gemiddeld
10

Franz uit Venray op 06-05-2021

Prettig en eerlijk

Op een vriendelijke ,spontane en eerlijke manier geholpen. Nadat we de auto gekocht hadden en er mee wegreden gaf deze aan dat er een lampje niet werkte, we zijn omgedraaid en werden direct weer geholpen met een nieuw lampje.

Gemiddeld
10

Cees en liesbeth de Bruine uit Den Bosch op 05-05-2021

Easy going bedrijf, gemoedelijk en effectief

Gemoedelijk Familie bedrijf met goede professionele service

Gemiddeld
10

Soekhradj uit Den bosch op 04-05-2021

Goed

Snel auto tot beschikking

Gemiddeld
9

Gabriel Tchagiachvili uit 's-Hertogenbosch op 03-05-2021

Ik ben zeer positief gestemd over dit bedrijf,

uitsteekende serviece en uitstekende wagen(met automatieschte schakeling en nafigatie). Top.

Gemiddeld
10

Ad van Alebeek uit Sint-Michielsgestel op 30-04-2021

Betrouwbaar- en goed materiaal tegen een nette prijs.

Opgehaald conform afspraak. Fijne- en ruime bus om mee te rijden. Controle op schade en km-stand vooraf. Had de mogelijkheid om zelfs na sluitingstijd op een goede manier de bus in te leveren en mijn eigen auto weer mee te nemen. Factuur volgende dag ontvangen en het verschil t.a.v. de borg gelijk teruggestort.

Gemiddeld
10

Marieke uit Hol op 27-04-2021

Voor het eerst een busje gehuurd. Goede Service, makkelijk online te regelen.

Voor het eerst een busje gehuurd. Goede Service, makkelijk online te regelen.

Gemiddeld
8

Gerard uit Schijndel op 26-04-2021

Goede en snelle service, Bestelbus zelfs uitgevoerd met automaat!

Goede en snelle service, Bestelbus zelfs uitgevoerd met automaat!

Gemiddeld
10

Leon van der Heijden uit Sint Oedenrode op 26-04-2021

Super en niet duur.

Zaterdag ochtend opgehaald en s,avonds weer terug gebracht sleutel in de nacht kluis in de muur en naar huis de dag erop eigenrisico weer terug gestort op mijn rekening top.

Gemiddeld
10

Daan uit Sint Michielsgestel op 19-04-2021

Snel geregeld en goede prijs, wel onduidelijk.

De prijs is goed en ze reageren snel. Enige minpuntje is dat tijdens het ophalen van de auto ik een formulier moest tekenen en deze pas later werd ingevuld door de medewerker waar alle schades op de auto zaten en deze werd mij niet meer getoond, ook ontving ik er geen kopie van. Ik had dus zelf nergens iets van een bewijs in welke staat de auto was, wat de kilometerstand was en geen bewijs van betaling. Hier had ik zelf ook beter om moeten vragen en ze hebben me GEEN oor aangenaaid achteraf. Dus al met al ben ik tevreden

Gemiddeld
7

Tess uit Schijndel op 19-04-2021

Klantvriendelijk en er word echt gekeken naar de wens van de klant

Na telefonische afspraak mijn wensen doorgegeven en bij aankomst wist Joost meteen wat ik zocht. Een uur later stond een prachtige fiat 500 op mijn naam. Bedacht voor de super goeie service.

Gemiddeld
10

C.B. van Jaarsveld uit Sint-Oedenrode op 18-04-2021

van Heeswijk autoverhuur ervaar ik als een bedrijf wat afspraken nakomt, de communicatie is helder

Het ging gemakkelijk om een afspraak te maken, de contactpersoon is snel van begrip, en duidelijk in de communicatie. De wagen was tiptop in orde, de afhandeling financieel snel en correct.

Gemiddeld
9

rob uit Sint-Michielsgestel op 16-04-2021

Eerlijke en prettige benadering van de klant.

Prettige benadering. Duidelijk en open uitleg gekregen over de auto. Na een eerlijke en reële inruilprijs hebben wij uiteindelijk het aanbod geaccepteerd. Omdat wij een goed gevoel hebben over dit bedrijf hebben wij besloten om de wagen hier ook in onderhoud te doen. Kortom, prettig zaken gedaan.

Gemiddeld
9