Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Niels uit Sint-Michielsgestel op 20-08-2020

Top service en snel geregeld

In de ochtend de auto gebracht voor een beurtje (Audi). In de namiddag was hij al klaar en kon hij opgehaald worden. En dat in vakantietijd!

Gemiddeld
10

Ronnie uit Schijndel op 16-08-2020

Vriendelijk en meedenkend

Moest per direct een auto hebben. Geen probleem. Via creditcard betaald en door hen een voorschot ingehouden. Na inlevering van de auto dezelfde dag een afrekening en het verschil verrekend met het voorschot.

Gemiddeld
10

Geachte mevrouw Anneke uit Schijndel op 13-08-2020

Goede communicatie en goede cervice

Goed overleg wat er gemaakt moet worden, en wat er evt, in de toekomst ook moet gebeuren. Dit gaf voor mij de aanleg om het nu te laten doen. Echt een goed overleg gehad.

Gemiddeld
10

Geachte familie van der Burgt uit Erp op 12-08-2020

Goed ,duidelijk , behulpzaam en persoonlijke uitleg

Fijn geholpen en eerlijke en duidelijke afspraken. Zo dat je weet waar je aan toe bent

Gemiddeld
8

Pieter uit Rosmalen op 12-08-2020

Top ervaring

Fijne bus, rijd lekker en ziet er netjes uit van binnen en van buiten. Goeie navigatie, stuurde ons mooi om de drukte geen. Niets op aan te merken, top buske.

Gemiddeld
10

Geachte mevrouw uit Schijndel op 11-08-2020

OK

Auto APK gekeurd, goed service en lekker koel in de wachtruimte.

Gemiddeld
10

Geachte heer Braspenning uit Prinsenbeek op 09-08-2020

prettige, behulpzame en eerlijke ervaring

we kwamen zonder afspraak binnen om naar de kleine auto's te kijken. Joost was er behulpzaam en er hing een prettige sfeer. we zijn tot op heden erg tevreden bij deze zaak.

Gemiddeld
9

C. Van den Ekart uit Schijndel op 07-08-2020

Hele fijne auto gehuurd!

Prettige, snelle service en uitleg. Hele fijne auto gehuurd om mee op vakantie te gaan.

Gemiddeld
10

Dennis uit Mariaheide op 07-08-2020

Super goede service

Busje gehuurd. Net en vriendelijk bedrijf. Afwikkeling van de gemaakte kosten snel en netjes afgewerkt.

Gemiddeld
10

Erik uit Schijndel op 05-08-2020

top

top, vriendelijke medewerkers, klasse

Gemiddeld
8

N.J Smulders uit Boxtel op 04-08-2020

vriendelijk en deskundig

vriendelijk en deskundig

Gemiddeld
9

Roland uit Sint oedenrode op 04-08-2020

Snelle en goede dienstverlening

Snelle en prima dienstverlening

Gemiddeld
8

Fam. v Nuland uit Sint Oedenrode op 04-08-2020

Goede ervaring.

Klantvriendelijk, behulpzaam en kundig. Zeker een aanrader!!

Gemiddeld
10

Geachte heer/mevrouw uit Schijndel op 03-08-2020

gewoon goed geregeld

Goed geregeld en perfect administratieve afhandeling

Gemiddeld
9

Rob uit Gemonde op 03-08-2020

Goede verhuiswagen

Te duur vind ik. In vergelijk met bijvoorbeeld Borent. Ik vind ook het ook raar dat je 'm zelf niet mag aftanken.

Gemiddeld
6

Cor uit Veghel op 21-07-2020

snelle en vlotte afhandeling huur.

Het afhalen en weer inleveren van de zeer goede huurauto op een perfecte manier geregeld, is een aanrader.

Gemiddeld
9

C.Verberk uit Heeswijk-Dinther op 20-07-2020

Goede service zijn we al jaren gewend

Alles verloopt naar wens

Gemiddeld
10

Geachte familie uit Lithoijen op 20-07-2020

Snelle en duidelijke uitleg

Als plezierig

Gemiddeld
10

R uit Schijndel op 18-07-2020

Eerlijke, goede service

Eerlijke, goede service

Gemiddeld
10

Geachte heer uit Schijndel op 15-07-2020

Super

weer snel en goed geholpen

Gemiddeld
10

Geachte familie uit Oisterwijk op 15-07-2020

Prima bedrijf, snel en klantgericht!

Klantgericht!

Gemiddeld
8

Geachte heer Van Heeswijk uit Schijndel op 15-07-2020

flexibel en snelle afwikkeling

We hadden vanwege pech met eigen auto per direct een huurauto nodig. Bij Van Heeswijk werd ik snel geholpen. De huurvoorwaarden werden duidelijk uitgelegd en de borg werd de dag na de huurperiode teruggestort op de rekening.

Gemiddeld
10

Geachte heer uit Eindhoven op 14-07-2020

prima

doordacht, zorgzaam, accuraat, deskundig

Gemiddeld
9

Geachte heer van As uit Zeist op 14-07-2020

Super service!

In goed overleg een fijne overdracht van de nieuwe auto.

Gemiddeld
9

Willem uit Schijndel op 10-07-2020

Prima service

Prima service zoals we van Joost gewend zijn!

Gemiddeld
10