Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Heino uit Helvoirt op 12-01-2024

Goede service en vervoer! We komen zeker terug volgende keer

Reservering ging vlot en vooraf goed besproken wat mogelijk was. Soepel en snel met de afhandeling. Fijne personenbus ook!

Gemiddeld
10

Diederik uit Vught op 12-01-2024

Doen wat zij beloven!

Prima bus gehuurd om met het gezin op vakantie te gaan. Goede service en uitleg bij halen en brengen.

Gemiddeld
9

Ad Verhulst uit Schijndel op 08-01-2024

Afspraak=afspraak

Auto keurig afgeleverd. Gemakkelijk kunnen inleveren. Daarna correcte facturatie. De tarieven zijn alleszins redelijk.

Gemiddeld
10

Bart uit Schijndel op 07-01-2024

Makkelijk, snel en goed

Prima

Gemiddeld
9

Kelly uit Schijndel op 07-01-2024

Goede garage!

Ik werd goed geholpen, komen heel betrouwbaar over en de auto was snel klaar.

Gemiddeld
10

Will van der Heijden uit SINT OEDENRODE op 07-01-2024

Goed mee denken

Prettig samen gewerken

Gemiddeld
10

Joep Snijders uit Rosmalen op 06-01-2024

Goede service & moderne bussen

Geen onverwachte zaken, fijn geholpen en de bussen zijn fijn in gebruik.

Gemiddeld
10

Jean-paul uit Sint-Michielsgestel op 05-01-2024

Prima ervaring !

Netjes ontvangen. Duidelijke uitleg gekregen over de verhuur. Prima bus mee gehad.

Gemiddeld
10

Anne uit Mariahout op 03-01-2024

Prettig

Zojuist een afspraak gemaakt om mijn oude auto in te ruilen en een andere te kopen. Super tevreden over de service die het bedrijf aanbied! Vriendelijk personeel en meedenkend! Voor nu, super tevreden!

Gemiddeld
10

Sem uit Schijndel op 02-01-2024

Super geholpen, altijd bereikbaar en ontzettend vriendelijk

Zelfs op 2e kerstdag avond hebben ze me de bus laten afhalen! Top

Gemiddeld
10

Rinse uit Nuenen op 01-01-2024

Duidelijk, geen kleine letters, fijne communicatie en borg supersnel retour!

Zie zin hierboven (-;

Gemiddeld
10

Dirk Gelderman uit Den Bosch op 30-12-2023

Behandeling vriendelijk en correct en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Prettig, correct en goed.

Gemiddeld
9

Bert uit ROSMALEN op 30-12-2023

Helemaal prima!!

Alles vlot geregeld bij verhuurbedrijf van Heeswijk, fijne auto, vriendelijke werknemers, duidelijke afspraken.

Gemiddeld
10

Marjo Hermes uit Schijndel op 29-12-2023

Heel goed

Goede service, vriendelijk personeel

Gemiddeld
10

Paul uit Schijndel op 29-12-2023

Kwaliteit van het voertuig top en heel klantvriendelijk

Eenvoudig huren, makkelijk opgesteld huurcontract en controle ervan. Naar mijn mening een eerlijke prijs.

Gemiddeld
10

martien van lier uit Schijndel op 27-12-2023

goede service.

wederom snel en goed geholpen.

Gemiddeld
10

Kim uit Sint-Oedenrode op 23-12-2023

Erg goed

Het personeel is erg vriendelijk en eerlijk. Als er iets mis is met de auto, die je wilt kopen, dan zorgen ze dat dit voor oplevering is opgelost

Gemiddeld
10

Johan uit Dordrecht op 21-12-2023

Vlotte bediening, fijne auto

Auto stond klaar, uitleg was voldoende. Ik was alleen verbaasd dat ik mijn eigen auto langs de weg moest zetten en niet bij jullie binnen het hek.

Gemiddeld
8

Wim Venrooij uit Schijndel op 20-12-2023

Prima bedrijf, mooie auto's

Hebben hier een verlengde bus gehuurd. Mooie bus, automaat en op diesel, altijd fijn. Verhuizing liep hierdoor op rolletjes.

Gemiddeld
10

Charissa van Rhee uit Spijkenisse op 20-12-2023

Zeer ontspannen

Hele ontspannen setting! Een hoop geduld omdat er van alles niet liep zoals wenselijk had geweest, maar geen onvertogen woord gevallen vanuit het bedrijf! Bedankt voor het geduld en de service. Heel blij met mijn nieuwe autootje!

Gemiddeld
9

Roos uit Rosmalen op 17-12-2023

Fijne garage met veel keuze!

Aardige mensen, denken goed met je mee in opties en wat je nodig hebt. Binnenkort mag ik een keurig nagekeken auto ophalen!

Gemiddeld
8

Sjors uit Schijndel op 13-12-2023

Iedereen aan te raden

Snel geholpen, duidelijke afspraken kenbaar gemaakt. Vlekkenloos verlopen.

Gemiddeld
10

Mariëlle uit Veldhoven op 13-12-2023

Prettig en transparante manier een auto gekocht.

Op een goede manier behandeld met de juiste aandacht en tijd.

Gemiddeld
10

Vera uit Nistelrode op 11-12-2023

Goed en eerlijk advies

Goed en eerlijk advies voor het kopen van een auto.

Gemiddeld
9

Niels uit schijndel op 11-12-2023

Topklasse Service

Van Heeswijk Auto's & Verhuur is een fantastisch bedrijf dat zich onderscheidt door hun buitengewone klantenservice en uitstekend onderhouden bakwagens. Als klant ben ik enorm tevreden over hun vermogen om mee te denken en aan te passen aan mijn behoeften. Wat meteen opvalt, is de zorg waarmee ze hun voertuigen onderhouden. De bakwagens zijn in topconditie, wat voor gemoedsrust zorgt tijdens het gebruik. Dit getuigt van een toewijding aan kwaliteit en veiligheid, wat voor mij als klant van onschatbare waarde is. Een ander pluspunt is de moeiteloze manier waarop je een afspraak kunt maken. Of het nu via de website of telefonisch is, het planningsproces verloopt soepel en efficiënt. Dit is een bewijs van hun professionaliteit en klantgerichtheid. Kortom, Van Heeswijk Auto's Verhuur is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare bakwagens en een bedrijf dat echt meedenkt met zijn klanten. Hun uitmuntende service en goed onderhouden voertuigen maken het huren van een bakwagen een plezierige ervaring.

Gemiddeld
10